Autoslopen en autosloperijen in Nederland

Scrap cars

Autosloperijen in Nederland

Op de Nederlandse website Autosloperij.nl vindt u een overzicht van alle autoslopen, autosloperijen en autodemontagebedrijven in Nederland. Dus bent u opzoek naar een auto bedrijf dat uw auto wil slopen? Dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 06 299 666 24. In Nederland zijn honderden bedrijven die uw auto willen kopen.

Sloopauto verkopen in Nederland

Allereerst kunt u uw sloopauto aanbieden en inleveren bij deze autosloperijen. Vaak ontvangt u ook nog een vergoeding voor uw auto. De autosloperij in kwestie kan uw auto uit elkaar halen en bruikbare onderdelen aan nieuwe consumenten verkopen. Hebt u een auto met veel bruikbare onderdelen? Dan kan dit bedrag oplopen tot een paar honderd euro. Hebt u een hele oude auto? Dan krijgt u vaak alleen de oud ijzer prijs.

De meeste mensen denken dat de autosloperij alleen een uw sloopauto koopt. Autosloperijen kopen echter alle auto’s, namelijk tweedehands auto’s, schadeauto’s en sloopauto’s. De prijs is afhankelijk van het bouwjaar, de gereden kilometers en de staat van de auto. Een autosloperij zal daar dan ook geinteresseerd in zijn.

Auto onderdelen in Nederland

Het voordeel van auto onderdelen kopen bij autosloperijen is dat het vaak een stukje goedkoper is. Dit bespaart u geld! De kwaliteit is vaak hetzelfde omdat het originele auto onderdelen zijn. Sommige autoslopen geven zelfs garantie op de gekochte auto onderdelen. U koopt dus nooit een kat in de zak.

De autosloperij verkoopt naast gebruikte auto onderdelen en tweedehands auto onderdelen ook vaak nieuwe auto onderdelen. Wilt u toch liever een nieuw onderdeel? Dan is dit vaak ook mogelijk.

Contact met Autosloperij.nl

U moet vaak telefonisch contact opnemen met een autosloperij. Op Autosloperij.nl wordt ook gebruik gemaakt van een zogenaamde call-me-back-module. U laat uw gegevens achter en een medewerker zal u terug bellen binnen tien minuten. Neemt u niet op? Dan wordt er een e-mail gestuurd. Op die manier hoeft u geen kosten te maken. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld het gratis ophalen van uw auto en het direct leveren van het vrijwaringsbewijs.