Bij Bynco mag je 2 weken proefrijden

Het vakantiegeld is bijna of al weer binnen. Dit extra centje is vaak bedoeld om op vakantie te gaan. Toch gebruiken iets meer dan de helft van de Nederlanders het geld voor andere doeleinden. Je kunt er bijvoorbeeld ook een tweedehands auto van kopen. Een tweedehands auto kopen waar Bynco je super mee kan helpen. Zeker is dat wanneer je Bynco inschakelt, je dan nog jaren lang plezier van je tweedehands auto zult hebben. Bij een spiksplinternieuwe auto is dit natuurlijk normaal. Ga je een tweedehands auto kopen is dit iets minder vanzelfsprekend. Maar bij Bynco mag je 2 weken proefrijden en je zult zien dat je echt vertrouwen in je tweedehands auto hebt als je deze bij Bynco koopt.

Goed advies is het halve werk

Ook bij het kopen van een tweedehands auto heb je nog aardig wat centjes nodig. Omdat je dit geld maar een keer wilt uitgeven wil je ook waar voor je geld. Kort gezegd je wilt de beste auto die je voor dat budget kunt krijgen. De specialisten van Bynco kunnen je hierbij adviseren. Neem de tijd voor het uitzoeken van je aankoop van een tweedehands auto via de webshop van Bynco. Je hoeft dus niet de deur uit om diverse showrooms te bezoeken. De vele modellen, merken en types kun je eenvoudig vergelijken en zo je best keus maken.

Geld besparen op het kopen van een tweedehands auto

Het kopen van een tweedehands auto heeft zo zijn voordelen, een nieuw auto kopen is uiteraard veel duurder en ook onnodig als je kiest voor een vrij nieuwe tweedehands auto bij Bynco, Bynco levert namelijk alle tweedehands auto’s bij de klant thuis af. Op dat moment gaat het proefrijden van twee weken in. Besluit je de auto te houden dan krijg je een extra garantie bovenop de eventueel nog geldende fabrieksgarantie van 180 dagen. Lever je de tweedehands auto in deze weken terug aan Bynco omdat je toch naar een andere auto op zoek bent en deze niet is wat je verwachtte? Dan ontvang je het hele aankoopbedrag terug op je rekening. Je loopt bij het kopen van een tweedehands auto via Bynco dus geen enkel risico.