BMW M4

In Nederland zijn er 2 koplopers als het gaat om indrukwekkend rijden. Eigenlijk is toelichting niet nader nodig, maar toch: het gaat uiteraard om Mercedes-Benz en BMW. Wil je gezien worden, en niet lullig voor de dag komen, dan rijd je in één van beiden. Ondanks dat “Duits-rijden” een behoorlijke imago-deuk heeft opgelopen met ‘Volkswagen-gate’, lijken Mercedes en BMW hier vooralsnog geen hinder van te ondervinden.

BMW op zijn best: de M4

Zowel de BMW M3 als de BMW M4 zijn uitgerust met de nodige geavanceerde toeters en bellen, zoals elektrisch verstelbare en verwarmde sportstoelen, geavanceerde multi media, park distance control, een navigatiesysteem, en ach, teveel om op te noemen. Alles wat je aan luxe en comfort mag verwachten van een hedendaags top auto, maken de M3 en de M4 meer dan waar. Maar waar het echt om draait, is natuurlijk de krachtmotor. Met een 3.0 liter en maar liefst 2 turbo’s, bereik je binnen 4,1 seconde 100/km p/uur. Kijk, dat noemen wij dus met recht een sportwagen.

Je koopt de BMW M3 vanaf ca. 103.000 Euro en de M4 vanaf 105.000 Euro. Onderdelen voor deze indrukwekkende auto’s zijn ook zelfs nieuw online verkrijgbaar. Deze check je bij onderdelenshop24. Alle onderdelen voor je BMW kom je hier standaard tegen.