De nieuwe manier van autoverhuur voor ondernemers

auto business, car sale, deal, gesture and people concept - close up of male handshake in auto show or salon

Heeft u een eigen zaak en bent u veel op pad, zowel in binnen als buitenland? Of komen er een paar klanten van u over uit Duitsland, Engeland of misschien wel de VS?

Dan wilt u deze natuurlijk op een professionele wijze oppikken van het vliegveld zodat u meteen een goede eerste indruk achter laat.

Gelukkig is daar nu een manier voor.

Auto’s huren zonder rompslomp

Met de komst van BB&L Airport Serivce is de wereld van autoverhuur ingrijpend veranderd. Voorheen moest u als klant eerst naar een lobby lopen en aan de balie een huurauto regelen. Dat kost tijd en daarom geld. Niet prettig voor u als ondernemer, zowel voor de portemonnee als voor u gemoedstoestand.

BB&L, wie zijn dat?

BB&L is een relatief nieuwe speler in de autohuur en introduceerde onlangs de zogeheten Airport Service. Door het daverende succes van het bedrijf, is het onlangs overgenomen door het grote Europcar.

Wat is Airport Service precies?

Waar BB&L zich onderscheid van de competitie is de mate van gebruiksvriendelijkheid. U wordt namelijk direct bij aankomst opgehaald in de aankomsthal van het vliegveld door een medewerker.

Deze begeleid u vervolgens naar uw voertuig, dat al voor de uitgang van de luchthaven geparkeerd staat. Zo worden alle punten die normaal veel tijd in beslag nemen, zoals het oppikken van de auto, voor u uit handen genomen, en kunt u zich focussen op uw klant.

Perfect voor als u vaak op pad bent

Ook wanneer u vaak naar het buitenland vliegt is dit uiteraard een zeer prettige manier van werken. U hoeft zo niet keer op keer lang te wachten, maar wordt telkens opgehaald en persoonlijk begeleid naar uw auto. Alsof u een eigen assistent hebt.

De Airport Service is momenteel beschikbaar in Nederland op Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Zo wordt het huren van een auto op Schiphol een fluitje van een cent voor ondernemers met BB&L.