Een mooie occasion voor iedereen

auto business, car sale, deal, gesture and people concept - close up of male handshake in auto show or salon

Een mooie occasion voor iedereen

Ben je op zoek naar een mooie, sportieve occasion waar je niet teveel geld voor wilt betalen? Dan ben je bij Okaysion.nl aan het juiste adres. Op deze site vind je auto’s van diverse populaire merken. Kun je van een bepaald merk op dit moment geen exemplaar vinden? Geen nood: in dat geval kunnen we je helpen met het importeren van een occasion. Blader door het assortiment heen en je vindt vanzelf de perfecte auto voor jou. Okaysion staat overigens ook bekend als betrouwbare dealer van tweedehands motoren. Kijk dus ook eens bij het aanbod motoren.

Maak kennis met het assortiment

Je kunt op deze pagina gemakkelijk aangeven wat je zoekt in een occasion. Veel mensen willen het liefst een auto waar ze zo weinig mogelijk geld aan kwijt zijn. Tegelijkertijd moet het een betrouwbare occasion zijn; je wilt niet dat je alsnog veel kwijt bent aan onderhoud en vervanging. Daarom vind je op deze site alleen occasion die gebruiksklaar zijn. Je sorteert met één druk op de knop de occasions op prijs. Je kunt ook sorteren op kilometerstand, bouwjaar, of op meest recente occasions. Doordat we op een slimme manier inkopen en verkopen, vind je bij Okaysion alleen voordelige auto’s en motoren.

Service bij de occasion

Okaysion onderscheidt zich van andere dealers in de service. Als je een mooie auto via deze site aanschaft, kun je namelijk ook rekenen op prettige services. Of je nu dichtbij woont of ver weg, we kunnen je van dienst zijn met een haal- en brengservice. Ook kan Okaysion we huidige auto of occasion voorzien van nieuwe banden met de bandenservice. Kortom, wil je een auto kopen bij Okaysion, dan doe je het goed. We focussen op sportieve modellen van Renault, Fiat, Seat en dergelijke; ben je op zoek naar een specifieke auto, dan helpen we je graag met het importeren.