GazZup software voor je auto community of marktplaats

gazzup

Heb je altijd al je eigen automotive community willen beginnen, maar ben je geen web techneut? Dan heeft GazZup misschien wel de oplossing voor je. Zij maken namelijk software voor mensen die hun eigen auto marktplaats, sociaal netwerk of car forum willen starten. Maar dat is niet alles, van het moment dat je start, helpen ze je ook bij het vinden van de inhoud. Wat wil zeggen, begin je een Renault marktplaats, dan staan er in je marktplaats ook direct Renaults te koop van auto bedrijven, en onderdelen. Dit maakt de automotive software van GazZup uniek.
Daarnaast hoef je niks te downloaden, alles is al voor je gedaan, je start je website binnen een paar minuten. Het enige wat jij hoeft te doen is je vrienden te vertellen dat je een auto website bent begonnen. Wil je er wat mee verdienen? Ook dat is geregeld, GazZup deelt de inkomsten met hun Publishers.
Hun moto is: ”jij bent een petrolhead, wij zijn de geeks. Doe wat je leuk vind en wij zorgen voor de rest.”
Vergelijken we uiteindelijk hun software met die van andere, dan zie je dat ze er over nagedacht hebben. Vergeet een standaard forum voor auto’s, deze software is niet alleen veel uitgebreider, maar met alles dat ze er bij geven ook een stuk winstgevender, eenvoudiger en makkelijker dan programma’s die je moet downloaden en zelf moet hosten.
GazZup, ze vullen je website en je benzine tank!