Sloopauto ophaaldienst

Wie zijn auto wil verkopen kan zich wenden tot een autodealer, het internet of een autosloperij. Sinds kort is er echter een nieuwe koper op de markt. De sloopauto ophaaldienst haalt u auto gratis op en geeft een eerlijke prijs voor uw rijdende auto. U voorkomt hiermee dat u ongure type’s aan de deur krijgt of dat de koper keer op keer niet op komt dagen. Een ander voordeel is dat u achteraf, als blijkt dat er toch dingen niet orde waren, geen gezeur meer krijgt.

Tip: Een ongeluk zit een klein hoekje. Wilt u niet als schuldige aan worden gewezen? Koop dan een dashcam bij deze dashcam specialist.

Eerlijke prijs

De sloopauto ophaaldienst geeft een eerlijke prijs voor uw schadeauto, tweedehands auto of sloopauto. Natuurlijk krijgt u meer voor een nieuwere auto dan voor een auto met reeds 200.000 kilometers op de teller. Ook de mankementen wegen mee in het bepalen van de prijs. Een auto die niet meer rijdt, levert uiteraard minder op dan een auto die nog een aantal jaren mee kan.

Ophalen waar en wanneer het u uitkomt

Uw auto kan worden opgehaald op een gewenst moment. Daarnaast mag u aangeven waar de auto opgehaald mag worden. De auto kan opgehaald worden in heel Nederland. In sommige gevallen worden auto’s dezelfde dag (drie uur) nog opgehaald. U ontvangt direct contant geld en het RDW vrijwaringsbewijs. Daar hoeft u zelf niet meer achteraan!

Contact opnemen?

Wilt u contact opnemen met de sloopauto ophaaldienst? Dat kan via het telefoonnummer 06 299 666 24. Een medewerker helpt u meteen. U kunt er ook voor kiezen om hier het formulier in te vullen. Laat uw kenteken achter en binnen enkele minuten zal u worden teruggebeld. Wilt u contact op zondag of laat in de avond? Geen probleem! De hele week, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, is de sloopauto ophaaldienst geopend. Ook kunt u op ieder moment van de dag uw gegevens invullen zodat u teruggebeld wordt en u geen kosten hoeft te maken.