Sneltransport

auto business, car sale, deal, gesture and people concept - close up of male handshake in auto show or salon

Voor snelle verzendingen zijn er verschillende bedrijven door heel Nederland. Zij kunnen je verzending op topsnelheid verwerken en transporteren.

Door Europa en Nederland
De Man Sneltransport is een bedrijf dat door heel Europa spoedverzendingen doet. Zij vervoeren verzendingen met bestel- of ander voertuig en zijn zeer gericht op het leveren op de juiste tijd en plaats. Van de Noordkaap tot Zuid-Spanje, het kan allemaal. Engeland mag dan officieel niet meer tot Europa horen, maar veel sneltransport bedrijven bezorgen ook gewoon in Engeland.

Ook in Nederland heb je bedrijven die sneltransport uitvoeren. Er zijn oneindig veel kleine zelfstandig ondernemers die je kunt vinden in je omgeving. Zij rijden met een bestelbusje, of zelfs met de fiets door de stad, van bestemming naar bestemming en zijn misschien wel voordeliger dan de grote bedrijven. Maar ook grote bedrijven zijn op veel plaatsen te vinden. Bij veel bedrijven kun je een gratis offerte opvragen omtrent tarieven en overige informatie.

Nacht of dag?
Bij Koerier 66 kun je zelfs kiezen voor het ’s nachts laten leveren van je pakketje. Zij staan 24 uur, 7 dagen per week voor je klaar en bieden een scherp nacht- en weekendtarief. De Weekend Delivery Service bezorgt ook in het weekend en onderscheidt zich hierdoor van veel koeriersbedrijven, die voornamelijk doordeweeks en op de zaterdag leveren. Volgens Koerier 66 is het weekend geen belemmering voor een bezorging!

Kosten
Betalen per pakje of liever per kilometer? Bij Lemans Koeriers kan het voor 0.34 eurocent per kilometer. Vandaag nog je pakketje versturen en laten ontvangen door het bezorgadres? Dat kan vanaf een starttarief van 15 euro. Super snel, voordelig en veilig. Zij halen binnen 30 minuten de verzending bij je thuis op. LeMans Koeriers bezorgen door heel Europa en leveren zelfs sneller dan vliegen wanneer de bestemming zich bevindt binnen 1500 kilometer in Europa.