Top 3 gezondheidsvoordelen van E-Scooters

We leven in de toekomst! Technologie heeft ons leven op alle manieren verbeterd, of het nu gaat om innovatieve medicijnen, hernieuwbare energie, of nieuwe sportinnovaties om ons langer gezond en in leven te houden … een van die verbeteringen is een elektrische fiets. E-scooters worden vandaag gebruikt door alle leeftijden, van tieners naar hun school tot hun ouders die naar hun kantoor gaan. In sommige landen zie je zelfs zakenmensen op de fiets naar hun werk gaan en weer naar huis gaan. Deze tweewielers zijn energie-efficiënt, goedkoop en gemakkelijk in het gebruik. Ze zijn ook veel veiliger dan persoonlijke openbare voertuigen en op lange termijn zullen ze u veel geld besparen. Wereldwijd stijgt de benzineprijs. Zou het niet eerlijk zijn om op een elektrische scooter te rijden, in plaats van honderden euro’s te verspillen aan benzine?

Enkele voordelen van elektrische scooters 

Een van de belangrijkste voordelen van e-scooters is de draagbaarheid. Veel modellen zijn licht van gewicht, en ze zijn gemakkelijk mee te nemen. Je kunt je elektrische scooter meenemen en parkeren in smalle ruimtes. Elektrische scooters werken op batterijen en kunnen, afhankelijk van het model, de toestand van de weg, het weer en het gewicht, tot 50 KM afleggen zonder te moeten worden opgeladen. Elektrische scooters zijn geschikt voor gebieden met veel verkeer en drukke parkeerterreinen dankzij hun lichte gewicht. 

Ze zijn elegant en ultradraagbaar, waardoor het bereiken van uw bestemming eenvoudiger wordt, ongeacht hoe druk de weg is. Bovendien kan uw e-scooter in geval van nood een redder in nood zijn. Heb je nog een reden nodig om een elektrische scooter te hebben? Laten we er gewoon nog een paar geven!

De opwarming van de aarde is een belangrijk probleem dat het wereldwijde klimaat beïnvloedt. Aangezien de verbranding van fossiele brandstoffen een belangrijke rol speelt in het veroorzaken van dit probleem, moet het gebruik van brandstoffen zoals gas en steenkool worden teruggedrongen. Daartoe is een initiatief nodig van zowel de regeringen als de bevolking van de wereld. Gewone mensen kunnen denken dat hun daden slechts een beperkte impact kunnen hebben, maar dit is een verkeerde perceptie.

Tip: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-scooter/ 

De gezamenlijke inspanning kan enorm zijn wanneer iedereen een handje helpt. Maar om hun steentje bij te dragen, moeten de mensen eerst begrijpen wat voor soort dingen zij routinematig moeten doen. Een alternatief voor vervoer is het rijden op een elektrische scooter. De bijnaam “E-scooter” (ook bekend als powerbike of booster scooter) is misschien wel de meest significante groene vervoerstoepassing van het decennium. Je zou kunnen zeggen ‘fietsen is groen’, maar het is meer dan dat. Denk aan hen in plaats van standaard motorfietsen, in plaats van kleine benzine scooters.

Bekijk deze uitstekende gezondheidsvoordelen van elektrische scooters, zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

1. Laat uw longen ademen

Vervuiling is een ernstig probleem dat veel steden teistert. Het veroorzaakt ademhalingsproblemen en andere gevaarlijke problemen voor anderen. Een van de meer voor de hand liggende redenen waarom mensen e-bikes gebruiken, vooral mensen die in drukke stedelijke gebieden wonen, is smog, wat een vorm van vervuiling is. E-bikes, als voertuigen zonder uitstoot, leiden niet tot luchtverontreiniging. Het geopolitieke verhaal van onze tijd, dat bepalend is voor dit tijdperk, is klimaatverandering. Er wordt enige vooruitgang geboekt in onze collectieve zoektocht naar milieuvriendelijker vervoerswijzen en minder uitstoot. 

Elektrische scooters zijn tot nu toe een van de koplopers. E-scooters stoten per kilometer bijna geen emissies uit dan motorfietsen en auto’s. Een elektrische scooter gebruiken in plaats van een benzine- of dieselauto helpt. Rijden op een elektrische scooter produceert geen uitlaatgassen, omdat hij alleen door een elektromotor wordt aangedreven. Dit betekent dat wanneer je wegrijdt, je geen luchtemissies aan de stad toevoegt, en dat je je e-scooter oplaadt met energie die koolstofneutraler is dan benzine of diesel. Vergeleken met de gemiddelde auto die 650 gram CO2 per mijl uitstoot, is de uitstoot van een persoonlijke e-scooter die dezelfde afstand aflegt ongeveer 65 gram en ongeveer 202 gram voor lease. Dit komt de luchtkwaliteit ten goede.

Tip: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-driewielers/ 

E-scooters gebruiken slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit en stoten niets uit, wat beter is voor de luchtkwaliteit in onze steden en de longen van de inwoners. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor je mede-aardbewoners en vooral voor die astmapatiënten die soms moeilijk adem kunnen halen door de giftige lucht die uit benzinevoertuigen komt. Het kan niet beter dan een elektrische scooter als een betrouwbare, betaalbare, en milieuvriendelijke manier om te reizen. Dus e-scooters zijn ongeveer een tiende zo vervuilend als traditionele motorvoertuigen – niet slecht, zou je zeggen, als een stap in de goede richting is elke verandering in de uitstoot van voertuigen.